Η εξαιρετική συνεργασία που προυπήρχε με την οικογένεια του Νίκου, αποτέλεσε το εχέγγυο για μια ακόμα απόπειρα. Την κάλυψη του γάμου του μικρού αυτή τη φορά της οικογενείας, με την αγαπημένη του Ελένη. Οι λεπτομέρειες σχεδιάστηκαν έναν περίπου χρόνο πριν και η μεγάλη μέρα, μας βρήκε πανέτοιμους και ορεξάτους να ζήσουμε μια ακόμα μεγάλη χαρά. Όπως αποδείχτηκε, τα παιδιά είχαν κάθε λόγο να προσμένουν με αγωνία την μέρα τους αυτή. Η χαρά μας για τις καλοκαιρινές αξέχαστες αυτές τους μέρες, κράτησε μια ολόκληρη εβδομάδα καθώς η διαμονή των παιδιών σε resort της Ελούντας μας έδωσε την ευκαιρία να “χτενίσουμε” την ευρύτερη περιοχή και να καταγράψουμε μοναδικά πλάνα (φωτογραφικά αλλά και video drone clips).

Νίκο και Ελένη θα θυμάμαι με αμείωτη ένταση τις δυο “δυνατές” βραδιές. Αυτήν την δική σας, στο Aqua plus της Ανώπολης, το εκκλησάκι Κων/νου και Ελένης και τον άνεμο που λυσσομανούσε, αλλά και την βραδιά μας στην Σητεία μετά από την αλησμόνητη βόλτα και τα shots που έγραψαν την δική σας ιστορία. Εύχομαι ολόψυχα οι εικόνες μου να αποτελέσουν άφθαρτο τεκμήριο ευτυχίας για την συζυγική σας ζωή.

 

 

φωτογράφος φωτογράφοι γάμου Κρήτη Ηράκλειο φωτογράφος φωτογράφοι γάμου Κρήτη Ηράκλειο φωτογράφος φωτογράφοι γάμου Κρήτη Ηράκλειοφωτογράφος φωτογράφοι γάμου Κρήτη Ηράκλειο φωτογράφος φωτογράφοι γάμου Κρήτη Ηράκλειο φωτογράφος φωτογράφοι γάμου Κρήτη Ηράκλειο φωτογράφος φωτογράφοι γάμου Κρήτη Ηράκλειοφωτογράφος φωτογράφοι γάμου Κρήτη Ηράκλειοφωτογράφος φωτογράφοι γάμου Κρήτη Ηράκλειοφωτογράφος φωτογράφοι γάμου Κρήτη Ηράκλειο φωτογράφος φωτογράφοι γάμου Κρήτη Ηράκλειοφωτογράφος φωτογράφοι γάμου Κρήτη Ηράκλειοφωτογράφος φωτογράφοι γάμου Κρήτη Ηράκλειοφωτογράφος φωτογράφοι γάμου Κρήτη Ηράκλειοφωτογράφος φωτογράφοι γάμου Κρήτη Ηράκλειοφωτογράφος φωτογράφοι γάμου Κρήτη Ηράκλειοφωτογράφος φωτογράφοι γάμου Κρήτη Ηράκλειο

1 Σχόλιο

  1. Τι υπέροχες στιγμές! Τι αξέχαστες εικόνες! Οι σκηνές εκείνων των στιγμών της ζωής μας, μας έχουν μείνει τόσο έντονες στο μυαλό! Ακόμα όμως πιο έντονες γίνονται όταν ανατρέχουμε σε αυτές τις υπέροχες φωτογραφίες και το τόσο ζωντανό βίντεο του Νίκου! Γεμίζουμε δάκρυα χαράς! Όλο μας το “ταξίδι” ήταν μαγικό! Ευχαριστούμε για όλα!

    Ελένη Αγγελίδου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *